Total Pageviews

Tuesday, April 19, 2011

Mielipidevanki Seppo Lehto edelleen vangittuna poliittisen näytösoikeudenkäynnin tapaan. Jopa Berija olisi ylpeä stalinistisista tulkinnoista oikeuslaitoksessamme

Mielipidevanki Seppo Lehto edelleen vangittuna poliittisen näytösoikeudenkäynnin tapaan. Jopa Berija olisi ylpeä stalinistisista tulkinnoista oikeuslaitoksessamme
----------------------
"Kiihottaminen kansanryhmään vastaan (RL 11:10), hyväksyttiin eduskunnassa tänä keväänä muutoksia Euroopan neuvoston asiaan liittyvän yleissopimuksen ja EU:n rasismipuitepäätöksen täytäntöönpanemiseksi (HE 317/2010 vp ja LaVM 39/2010 vp). Rasistisista rikoksista on siis jo edellisen hallituksen jäljiltä luvassa aiempaa ankarampia rangaistuksia.

Kunnianloukkauksia koskevassa lainsäädännössä paineet ovat vastakkaiset. Päättyvällä hallituskaudella on tullut parin ihmisoikeustuomioistuimen ratkaisun kautta esille, että kunnianloukkausrikoksista (rikoslaki 24:9-10) vankeusrangaistuksen antaminen tulisi olla poikkeuksellista. Asiaa koskevat lait ovatkin tulossa uudelleen arvioitavaksi eilen valitussa uudessa eduskunnassa. Seuraava hallitus päättää, mitä lainmuutoksia tullaan tekemään.

Viharikoksista on Suomessa jouduttu myös vankilaan. Tamperelainen Seppo Lehto istuu parhaillaan kahden vuoden ja 5 kuukauden vankilatuomiota. Lehto levitti internetissä muun muassa poliitikkoja herjaavaa aineistoa. Tuomio tuli törkeistä kunnianloukkauksista, uskonrauhan rikkomisesta ja kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Joutuuko Lehdon rikoksista tulevaisuudessa vankilaan, sen päättävät uudet edustajamme".

Lähde: http://mielipidevankina.blogspot.com

---------------------------------------
-----
Mielipidevanki Seppo Lehto kävi mielipidevankina hakemassa Sveitsistäkin turvapaikkaa siinä onnistumatta:

-------
Suora linkki Sepon Sveitsin matkaan tammikuulla 2010 alla:
--

http://www.youtube.com/watch?v=h4xIcHWLNmA
-
Casey Ryback & Katkotut Kädet - Hervannan historioitsija
:

http://youtu.be/2JoTwY8wKXA
-----------------------------
http://klovni.puheenvuoro.uusisuomi.fi/59044-saksassa-ei-ole-mielipiteenvapautta-enta-suomessa

Saksassa ei ole sananvapautta - entä Suomessa?

Tanskalainen toimittaja Flemming Rose, joka oli vastuussa Muhammed-piirrustusten julkaisemisesta Jyllands-Postenissa, hyökkää tämän päivän Tagesspiegelissä, joka on yksi Berliinin eniten luetuista sanomalehdistä, Saksan sensuuria vastaan.
Flemming Rose on liberaali, joka vastustaa kaikkia sananvapautta rajoittavia sääntöjä ja määräyksiä. Esimerkkinä hän ottaa Saksassa voimassa olevan kiellon Holokaustin tieteelliseen ja kriittiseen tutkimiseen ilman riskiä vankilarangaistuksesta (tälläkin hetkellä Saksan vankiloissa istuu mielipidevankeja, joiden ainoa rangaistus on Holokaustin tieteellinen tutkimus ja tutkimustulosten lausuminen ääneen julkisuudessa). Myös Hitlerin "Taisteluni" kirjan myyntikiellon Flemming Rose näkee vapaata keskustelua ja historian tutkimista rajoittavana.
3 kk sitten F.R. julkaisi Tanskassa kirjan "Tavshedens tyranni", joka voidaan suomentaa "Vaikenemisen mielivalta". Kirja nousi heti myyntitilaston kärkeen. 
F.R.: Demokratiassamme on useita oikeuksia kuten mielipiteen-ja sananvapaus, uskonnonvapaus ja kokoontumisvapaus. Mitä tulee ihmisten tunteiden loukkaamiseen, sellaista oikeutta ei ole, joka estäisi tämän - ja se on hyvä asia.
Julkisuudessa: jos minä kunnioitan sinun tabuasi, sinä kunnioitat minun tabuani. Mutta mihin tämä johtaa? Haudanhiljaisuuteen. Asioista ei enää keskustella. Itä-Euroopassa on sovittu kommunismin rikoksista vaikenemisesta ja niistä puhumisesta seuraa rangaistus. Ovatko Itä-Euroopan maat aitoja demokratioita?
Onko edes Suomi aito demokratia, kun toisinajattelija ja valtakunnanklovni Seppo Lehto sai 2 vuoden 4 kk rangaistuksen joidenkin politiikkojen tunteiden loukkamisesta?

---------------------------------------

http://harrilehtimaki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2010/08/09/free-seppo-lehto
-----------

Free Seppo Lehto!

Jokunen vuosi sitten törmäsin nettiä selatessani aika ajoin ilmiöön nimeltä Seppo Lehto. Aluksi pidin häntä jonkinlaisena trollina, tai sitten jonkun pilamielellä tehtynä alter egona, mutta aika usein sysäsin Seppo Lehdon sivustot kevyesti olankohautuksella tyyliin: "kyllä maailmaan ääntä mahtuu!". Kun valtamedia kiinnostui Lehdosta, muistaakseni edellissyksyn kunnallisvaalien aikaan, ajattelin, että nyt Lehto on varma läpimenijä Tampereen valtuustoon. Varmasti hän saa protestiääniä, vaikka sinällään mielestäni olikin harmiton "kylähullu", yksi monien joukosta.
Kunnallisvaalien jälkeen, alkoi iso pyörä pyöriä. Poliittinen valtaeliitti, aina ylintä johtoamme myöten, antoi ymmärtää mittansa tulleen täyteen, Seppo Lehto oli vaiennettava keinolla millä hyvänsä. Ja kun iso pyörä alkaa pyöriä, on siinä yksittäisen ihmisen mahdoton paeta, kuten Lehtokin sai pian huomata. Hänestä annettiin  etsintäkuulutus. Ja Lehto teki sen, mitä jokainen ajojahdin kohteeksi joutunut olisi varmasti tehnyt, pakeni ulkomaille. Aikansa pakoiltuaan, ja haettuaan eri maista poliittista turvapaikkaa, hän palasi Suomeen, jossa hänet pidätettiin kesän alussa muistaakseni.
Olivathan Lehdon sivustot törkyä täynnä, kukaan ei voi sitä kiistää, mutta siltikin, ei mielipiteistään pitäisi joutua tuomiolle! Tällä 2 vuotta 4 kk. tuomiolla, Suomi alensi itsensä banaanivaltioiden joukkoon. Ja nämä tuomion todelliset antajat, totean tässä, että tuomioistuin oli vain käsikassara, todelliset tuomitsijat ovat ylintä valtaeliittiä Suomessa, he alensivat itsensä tasolle, jollaiselle ei mielestäni Suomen poliittisella kentällä ole ennen menty. Toivon vain sydämestäni, että suomalaiset huomaavat asian todellisen laidan ja antavat tälle itsensä ylentäneelle eliitille lähtöpassit kaikista ylimmistä viroista. Muutoin on suomalainen demokratia mennyttä, jollei se jo ole vuosia sitä ollutkin, demokratuuria, eli lumedemokratiaa.
Seppo Lehto on vaiennettu, muttei iäksi. Valtaeliitti saa varmasti huomata, ettei Lehto ole vielä sanonut viimestä sanaansa. Lehto mielestäni osoitti sen, ettei Suomessa ole todellista sananvapautta, punaisen eliitin korulauseista huolimatta. Sananvapaus on meillä perustuslakiin kirjoitettu, nyt eliitti käveli sen ylitse mennen tullen. Heidän pitäisi tässä tuomiolle joutua, ei Seppo Lehdon tapaisten harmittomien suunsoittajien. Suomessa saa näemmä mistä muusta hyvänsä tehdä pilaa, kunhan sen tekee oikein, eliitin hyväksymällä tavalla, kuten tapaukset Kaarina Hazard, tai Uralin Perhonen,  meille osoittivat, mutta valtaeliitistä ei saa tehdä pilkkaa.
Valtaeliitistä ei saa tehdä pilkkaa, mutta maan tilasta ei saa kirjoittaa asiaakaan, kuten aiemmin huomasi Jussi Halla-Aho ja sittemmin James Hirvisaari. Halla-Aho jo tuomittiin, Hirvisaari odottaa vielä tuomion lukua. Molemmat ovat faktakirjoittajia, jotka omissa blogeissaan ovat edistäneet sanan-ja julkaisunvapautta mielestäni todella paljon. Se vain ei satu valtaeliittiä, eikä sen työkaluna toimivaa suosiomediaa miellyttämään, siksi molemmista on tehty tutkintapyyntöjä. Kas kun Suomessa ei saisi olla kuin yhtä  mieltä, valtaeliitin mieltä. Olisikohan Hirvisaaren tutkintapyynnön takana hänen Seppo Lehdosta kirjoittamansa puolustuspuhe?

http://www.adressit.com/seppolehto

http://jameshirvisaari.blogit.uusisuomi.fi/2009/07/22/oikeusmurha-%E2%80%93-kansantaiteilija-vankilaan/
http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Nettirasismia+ja+viharikoksia+halutaan+kitke%C3%A4+uusilla+s%C3%A4%C3%A4nn%C3%B6ksill%C3%A4/1135252244859

-----------------------------------------

------
 http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/mielipidevangin-puolesta
 
Meillä Suomessa on ainakin yksi mielipidevanki. Lakimiehensä ja omaisensa kertoivat, että tämä tuomion jo saanut mutta vankilaa vältellyt henkilö otettiin eilen kiinni kesken juhannuksen vieton, vietiin ensin poliisipiiriin ja sitten Oulun vankilaan, mistä matka jatkunee eteenpäin. Tuomio on pitkä, muistaakseni kaksi ja puoli vuotta. Hän on saanut sen vain mielipiteittensä ilmaisemisesta, mikä on mielestäni aika härski tuomio sellaisesta, jos verrataan sitä väkivaltarikollisten, raiskaajien jne. saamiin tuomioihin ja monien muiden pervojen (mm. erään poliisin) ehdonalaisiin. Mielipidevankimme saama tuomio haiskahtaakin enemmän henkilökohtaiselta kostolta, jonka loukkaantuneet vallanpitäjät ovat hänelle järjestäneet, ja oikeuslaitos on juonessa mukana.

Amnesty Internationalkaan tuskin sympatiseeraa tätä mielipidevankiamme, koska hän ei ole vasemmistolainen, eikä Suomi ole oikeistodiktatuuri. Se sinänsä on todiste Amnestyn puolueellisuudesta, jos näin käy, mutta vielähän on toivoa saada Amnesty mukaan. Mielestäni tämä henkilö on aito mielipidevanki, ja ansaitsisi meidän kaikkien tuen.

Monet varmaan jo tunnistivat: kyseessä on tamperelainen ystäväni Seppo Lehto. Tiedän ja myönnän, että Sepon kirjallinen ilmaisu on joskus ”hieman” rajua, ja ymmärrän jopa niiden ihmisten tunteita, joista Seppo on tehnyt keksityn blogin ja kirjoitellut sinne aika hurjia, koska olen itsekin tullut netissä välillä leimatuksi vaikka miksi, eikä se tietenkään tunnu kivalta, etenkään jos omat lapset lukevat sitä…

Mutta sittenkin: ei haukku haavaa tee jne., eli kyllä fyysinen vahingoittaminen, potkiminen, kallovammat, raiskaus, kipu, pelko jne. ovat mielestäni aivan eri asioita kuin pieni pilkka, joka monelle Sepon kohteelle on tullut ainakin minun mielestäni täysin ansaitusti, sillä Seppo ei ole koskaan haukkunut tavallisia ihmisiä vaan valtaapitäviä, joiden pitäisi tuo arvostelu myös kestää. Eikä Seppo ole kritisoinut ilman syytä, vain pilkatakseen, vaan aina on takana ollut halu puolustaa Suomea ja suomalaisuutta mm. somali-invaasiolta, verorahojen järjettömältä hukkakäytöltä jne. Hän on sanonut monesta samasta asiasta kuin minäkin, mutta vielä hieman brutaalimmin kuin minä sen sanon. Kuuluuko sellaisesta todella joutua vankilaan? Onko Suomi oikeusvaltio?

Mielestäni Sepon tuomio kuuluisi purkaa joko uuden oikeudenkäynnin tai armahduksen kautta. Mutta senkään jälkeen tätä tapausta ei saisi unohtaa, sillä olisi mielenkiintoista selvittää myös ne alistussuhteet, jotka oikeuslaitoksessa johtivat siihen, että sekä käräjäoikeus että hovioikeus tuomitsivat Sepon vankeuteen, eikä Korkein oikeuskaan antanut valituslupaa. Juttu oli selvästi sovittu, ja sen takana hääri sama ”suvaitsevaisto”, jonka suunnitelmiin kuuluu myös tuhota meidän tuntemamme suomenkielinen Suomi asuttamalla joka niemeen, notkoon tai saarelmaan työssä käymätön ja väkivaltaa käyttävä ja tuomioilta välttyvä ulkomaalaislauma.
Viurunen Viurunen kommentoi_ 26. kesäkuu 2010 08:20
Kaikki kunnia myötätunnolle, mutta olisi ollut valasevampaa linkittää törkeän käytöksen ylistyksen yhteyteen myös kyseisen tuomion päätös, jossa nämä "mielipiteeksi" mainitut teot yksilöidään ja joidenka perusteella tuomio on mahdollinen. Tulee selityksestä mieleen nykykielenkäyttöön ehkä sopimaton vitsi, jossa mustalaismies totesi, että oikeus ja kohtuus olisi, että Manne vapautetaan ja annetaan vainaalle pieni sakko.
Richard Järnefelt Richard Järnefelt kommentoi_ 26. kesäkuu 2010 08:27
Harmi kyllä, minulla ei ole päätöstä, johon linkittää. :( Tuomio tuli kunnianloukkauksista yms., ja on sikäli aika raju, koska niistä ei yleensä saa linnaa. - Ja minusta epäonnistuneitten poliitikkojen ja virkamiesten kunniaa sopiikin hieman epäillä, jos ei nyt sentään loukata.
al1947 al1947 kommentoi_ 26. kesäkuu 2010 09:16
Kaikki kunnia myötätunnolle, mutta olisi ollut valasevampaa linkittää törkeän käytöksen ylistyksen yhteyteen myös kyseisen tuomion päätös... Ohesta löytyy eräs Tampereen käräjäoikeuden langettama tuomio. Liekö kyseessä avauksessa mainittu case? Turun hovioikeus on pitänyt voimassa kunnianloukkauksista tuomitun tuomion
Viurunen Viurunen kommentoi_ 26. kesäkuu 2010 09:25
Tosiasioilla on taipumus lopettaa toiveikkaasti aloitettu keskusteluavaus "erittäin tärkeistä asiosta". Toivottavasti al1947:n esiintuoma linkki ei toimi haluttua keskustelunavausta sammuttavasti. Kansalaistittelemattomuus tai muillakin nimityksillä selitetyt toimet omien tarkoitusperien esiintuomiseksi eivät yleensä käytä sellaisia toimia, jotka sotivat ihmisten yleistä oikeustajua vastaan. Minulle on jäänyt epäselväksi, onko kyseisen "oikeudenloukkauksen" kohteeksi joutunut tuomittu pyrkinyt hakemaan asiassaan EU:n tuomioistuimesta oikeutta, vai onko todennut kotmaisen oikeuden käsitelleen asian lopullisesti. Yllättävän yleistä on väärää kohtelua mielestään saaneiden taholta sellainen käytös, jota kuvataan henkilön juoksenteluksi kylillä haukkumassa nimismiehen kanoja huoriksi.
Richard Järnefelt Richard Järnefelt kommentoi_ 26. kesäkuu 2010 09:32
Käsittääkseni on hakenut EIT:lta kannanottoa, mutta se ei estä suomalaisen tuomion täytäntöönpanoa. Luin tuon päätöksen, ja kyllä siinä on tuomioistuin kotiinpäin vetänyt, koska osa kantajista oli oikeuslaitoksen palveluksessa. Täällä "etelässä" (Helsingin seutu) ei poliisi edes tutki tuollaisia rikoksia, vaan päättää asian hyvin nopeasti kommentilla, että "aiheutuva kustannus ei vastaa saavutettuja hyötyjä." Oikein tai ei, mutta Sepon tapauksessa sekä tutkittiin että hutkittiin, eli joku halusi Sepon pään vadille. Seppo itse kyllä kestää kovankin kritiikin, eikä nostele oikeusjuttuja; tässä esimerkki, itse asiassa ihan hauskakin...: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=423907
Juha U. Aaltonen Juha U. Aaltonen kommentoi_ 26. kesäkuu 2010 10:09
Kyllähän tuo tuomio oli täysin kohtuuton tekoihin verrattuna. Palojon rankemmista, ihmisen lopun elämän pilaavista teoista annetaan vain ehdollisia tuomioita. Lehdon saama tuomio osoittaa, että valtaapitävien ja oikeuslaitoksemme ja poliisin palveluksessa olevien arvosteleminen on raskauttavampaa kuin esim. lasten hyväksikäyttö. Poliitikkojen ja tuomareiden kunnia on kalliimpi ja arvokkaampi asia kuin lasten terveys ja hyvinvointi. Suomi ei ole tasapuolinen oikeusvaltio.
al1947 al1947 kommentoi_ 26. kesäkuu 2010 10:29
Uskontojen uhrien tuki ry on kerännyt lahkon tunnuspiirteitä: ■Johtaja/johtajat ovat aina oikeassa. Hän on arvostelun yläpuolella, koska hän on henkisesti kehittyneempi/Jumalan edustaja. Hänet on pidettävä tyytyväisenä ja käskyjä on aina toteltava. ■Mustavalkoinen maailmankuva: liikkeen opit ovat täydellisiä ja virheettömiä, niitä ei saa arvostella eikä tulkita. Toisenlaiset opit ja ajatukset ovat rappeutuneita ja pahoja. Oma yhteisö edustaa puhtautta, ulkomaailma pahuutta. ■Ota tai jätä -mentaliteetti: jos haluaa kehittyä henkisesti, on hyväksyttävä kaikki, mitä liike tarjoaa. ■jne Joku koiranleuka on ehtinyt sovitella enemmän tai vähemmän ansiokkaasti kyseisiä tunnusmerkkejä tuomittuakin ilmeisen lähellä olevaan piiriin. Melko mielenkiintoiselta vaikuttaa myös "Peiteryhmät"-osio.
Viurunen Viurunen kommentoi_ 26. kesäkuu 2010 10:39
Olen ollut siinä luulossa, että sama laki koskee kaikkia kansalaisia ja heidän asiansa käsitellään samoilla periaatteilla - vaikka he olisivatkin oikeuslaitoksen palveluksessa. Olenko luullut väärin? Saako oikeuslaitoksen palvelijoita räkiä vapaammin kuin muita kansalaisia? Yksityisyyden suojasta käytiin lähiaikoina korkeimman oikeuden tasolla vääntöä, ja lopputulemana oli, että jotain rajaa on siinäkin, mitä julkisuuden henkilön yksityiselämästä kerrotaan, vaikkakin ne olisivat kertojan omaan elämään kuuluvia siinä ohessa. Taannoin oli myös hyvinkin tarpeellinen ja valaiseva selvittely Alpo Rusin tapauksesta, jossa virkavallan väärä toiminta saatettiin julkisuuteen ja tutkittiin ainakin Suopoa selkeämmin. Tässähän olisi näytön paikka oikeutta puolustavalle ritarille, jos on näyttöä, että on toimittu väärin. Muuten jää mielikuva, että haluista ajatella vain samoin, kuin tuomittu, niin heitellään julkisuuteen sympatiaa keräävää herjaa ilman varsinaista asiapohjaa. Tuo maininta "etelän" poliisin työtavoista ja moraalista osoittaa sen, että täkäläinen poliisi ainakin tekee sille kuuluvia hommia ja toivoisi myös "etelässäkin" pyrittävän samaan resurssien puitteissa. Jos kustannusvastaavuus olisi tärkein mittari rikostutkinnassa, niin monet tapot esim. kannattaisi jättää tutkomatta.
Pentti Olavi Harinen Pentti Olavi Harinen kommentoi_ 26. kesäkuu 2010 10:45
Kyllä tämä suomalainen oikeustaju/käytäntö ei voi olla oikeudenmukaista. Kaikkihan täällä urputtavat toisistaan, puhumattakaan poliitikoista, jotka tietävät jo tämän asian, eli eivät "viisaina" ihmisinä lähde haastamaan mielipidevapausmaassa-suomessa oikeuteen ihmisiä, jotka sanovat, mitä ajattelevat. En ymmärrä, en?

---
 Keskustelua Seppo Lehdon tuomion kohtuullisuudesta ja sen oikeudettomuudesta käydään lukuisilla palstoilla:

http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/archive/index.php/t-345270.htmlSeppo Lehto vai lähtö
09.08.2010, 21:13
Suomalaiset poliitikot ja huippuvirkamiehet ovat osansa valinneet miksi he eivät kestä kritiikkiä.

Vai uskotko että Lehto on vakava uhka virkamiesten turvallisuudelle?

Ei nimimerkkiä
09.08.2010, 21:17
Suomalaiset poliitikot ja huippuvirkamiehet ovat osansa valinneet miksi he eivät kestä kritiikkiä.

Vai uskotko että Lehto on vakava uhka virkamiesten turvallisuudelle?

Kuka on Seppo Lehto?

Ei nimimerkkiä
09.08.2010, 21:20
Kuka on Seppo Lehto?

Ei harmainta aavistustakaan. Seppo Laine ainakin on Sämpy

Ei nimimerkkiä
09.08.2010, 21:21
Ei mikään yllätys että Seppo Lehdon jahdista oli kuvaa, koska varmaan poliisi käytti siihen tolkuttoman määrän resursseja, olihan kyseessä suomen pahin rikollinen kun oli syyllistynyt rasismiin.

Ei nimimerkkiä
09.08.2010, 21:22
Kuka on Seppo Lehto?

Hemmo on lähinnä säälittävä vitsi

Ei nimimerkkiä
09.08.2010, 21:22
Kuka on Seppo Lehto?

Taitaa puheistaan päätellen olla joku somalien aisankannattaja.

Ei nimimerkkiä
09.08.2010, 21:24
Hemmo on lähinnä säälittävä vitsi

Ahaa, Seppo on siis hemmo!

Ei nimimerkkiä
09.08.2010, 21:26
Ei kumpikaan, aika normi jätkä

Ei nimimerkkiä
09.08.2010, 21:27
Ei sankari eikä roisto vaan hölmöjä puhunut tyyppi jonka vangitseminen on ihmisoikeusloukkaus. Pitää olla oikeus myös typeriin ja vääriin mielipiteisiin. En ihmettelisi vaikka Lehdon kannattajat saisivat tästä tuulta purjeisiin väkivaltaisiin hyökkäyksiin.

Ei nimimerkkiä
09.08.2010, 21:29
Ei sankari eikä roisto vaan hölmöjä puhunut tyyppi jonka vangitseminen on ihmisoikeusloukkaus. Pitää olla oikeus myös typeriin ja vääriin mielipiteisiin. En ihmettelisi vaikka Lehdon kannattajat saisivat tästä tuulta purjeisiin väkivaltaisiin hyökkäyksiin.

Ei Lehdolla ole kannattajia.

Ei nimimerkkiä
09.08.2010, 21:31
Ei sankari eikä roisto vaan hölmöjä puhunut tyyppi jonka vangitseminen on ihmisoikeusloukkaus. Pitää olla oikeus myös typeriin ja vääriin mielipiteisiin. En ihmettelisi vaikka Lehdon kannattajat saisivat tästä tuulta purjeisiin väkivaltaisiin hyökkäyksiin.


Ensimmäinen lauseesi kiteyttää oleellisen.

Ei nimimerkkiä
09.08.2010, 21:31
En ole ikinä kuullutkaan....

Mitä se on tehnyt, koska oli etsintäkuulutettu?

Ei nimimerkkiä
09.08.2010, 21:33
En ole ikinä kuullutkaan....

Mitä se on tehnyt, koska oli etsintäkuulutettu?


Tehnyt mauttomimman näkösen blondivärjäyksen mitä olen koskaan nähnyt

Ei nimimerkkiä
09.08.2010, 21:34
Ei sankari eikä roisto vaan hölmöjä puhunut tyyppi jonka vangitseminen on ihmisoikeusloukkaus. Pitää olla oikeus myös typeriin ja vääriin mielipiteisiin. En ihmettelisi vaikka Lehdon kannattajat saisivat tästä tuulta purjeisiin väkivaltaisiin hyökkäyksiin.

Varmasti tulevat saamaan. Lehto on nyt jo arvossa arvaamattomassa. Maailma muuttuu, mielipiteet asioista muuttuvat. Perästä kuuluu, sanoi torventekijä.

Ei nimimerkkiä
09.08.2010, 21:35
Perästä kuuluu, sanoi torventekijä.


Onko Lehdolla pahojakin ilmavaivoja?

Ei nimimerkkiä
09.08.2010, 21:37
Juuri oli haastattelu a-studion ohjelmassa.
Jätettiin vain mainitsematta Lehdon olevan mielipidevanki.
Seppo kyllä muistutti sananvapaudesta...

Suomessa ei raiskaajat tai väkivallantekijät joudu vankilaan.
Nettikirjoittajat joutuu.
Kertonee jotain Demla-landian arvomaailmasta.....

Ei nimimerkkiä
09.08.2010, 21:38
Onko Lehdolla pahojakin ilmavaivoja?

Torstaisin.

Ei nimimerkkiä
09.08.2010, 21:43
Juuri oli haastattelu a-studion ohjelmassa.
Jätettiin vain mainitsematta Lehdon olevan mielipidevanki.
Seppo kyllä muistutti sananvapaudesta...

Suomessa ei raiskaajat tai väkivallantekijät joudu vankilaan.
Nettikirjoittajat joutuu.
Kertonee jotain Demla-landian arvomaailmasta.....

Käräjäoikeus käytti hyväkseen sanavapautta ja kertoi selkokielellä, mitä mieltä se oli Seppo Lehdosta.

Ei nimimerkkiä
09.08.2010, 21:43
Alaikäisten lasten salakuvaaminen ja salakatselu ovat rikollista toimintaa. Seppo Lehdon sellikaveriksi tuo A-studion asiantuntijana esiintynyt tyyppi.

Ei nimimerkkiä
09.08.2010, 21:47
Voi päästäkää se yksi tekoblondi pois sieltä vankilasta, oli niin säälittävän oloinen räkänokka-reppana etten ole vähään aikaan moista nähnytkään

Herra Oikeus
09.08.2010, 21:59
Siis sen jätkän jutut ja nettikirjoitukset on törkeää hevonpaskaa, loukkaavaakin sellaista, mutta nyt linnaan? Ei hyvä päivä...

Minun asteikollani olisi ollut kyseessä julkinen anteeksipyyntö ja sakot TAI jos kieltäytyy anteeksipyynnöstä, tripla-sakot ja tietysti korvaukset asianomaisille.

August Pyy
09.08.2010, 22:01
Siis sen jätkän jutut ja nettikirjoitukset on törkeää hevonpaskaa, loukkaavaakin sellaista, mutta nyt linnaan? Ei hyvä päivä...

Minun asteikollani olisi ollut kyseessä julkinen anteeksipyyntö ja sakot TAI jos kieltäytyy anteeksipyynnöstä, tripla-sakot ja tietysti korvaukset asianomaisille.

Ilmeisesti loukkasi veronmaksajien rahoilla loisivaa sosialistieliittiä?

Ei nimimerkkiä
09.08.2010, 22:01
Siis sen jätkän jutut ja nettikirjoitukset on törkeää hevonpaskaa, loukkaavaakin sellaista, mutta nyt linnaan? Ei hyvä päivä...

Minun asteikollani olisi ollut kyseessä julkinen anteeksipyyntö ja sakot TAI jos kieltäytyy anteeksipyynnöstä, tripla-sakot ja tietysti korvaukset asianomaisille.


Loukkasi vääriä ihmisiä, eli meitä parempia ihmisiä.
Onhan siitä nyt vähintään kohtuullista järjestää pari vuotta ehdotonta, julkinen häväistys ja ikuinen velkataakka. Mitäpä sitä perhettä ja lapsiakaan näin brutaalissa rikoksessa huomioimaan.

Ei nimimerkkiä
09.08.2010, 22:02
Suomalaiset poliitikot ja huippuvirkamiehet ovat osansa valinneet miksi he eivät kestä kritiikkiä.

Vai uskotko että Lehto on vakava uhka virkamiesten turvallisuudelle?

Liero kokkeli!

Ei nimimerkkiä
09.08.2010, 22:03
Suomalaiset poliitikot ja huippuvirkamiehet ovat osansa valinneet miksi he eivät kestä kritiikkiä.

Vai uskotko että Lehto on vakava uhka virkamiesten turvallisuudelle?

Ei kumpaakaan.
On vain menettänyt mielenterveytensä tässä monikulttuurisessa Suomessa.

Ei nimimerkkiä
09.08.2010, 22:12
Ei kumpaakaan.
On vain menettänyt mielenterveytensä tässä monikulttuurisessa Suomessa.

Mitä nyt mopo lähti hieman lapasesta...

Ei nimimerkkiä
09.08.2010, 22:18
Kukas letkun imijä tämä lehto nyt sit on?

Ei nimimerkkiä
09.08.2010, 22:20
Lehto oli alikersantti, joka ampui ittensä kun ryssät ei osuneet

Ei nimimerkkiä
09.08.2010, 22:24
Onko Seppo Lehto suomalainen sankari vai pelättävä rikollinen?

Otsikko on varmaan toimituksen tai Lehdon oma yritys saada aikaan keskustelua, mutta tartutaanpa siihen siitä huolimatta:

Unohditko sen kolmannen vaihtoehdon? Kun rikotaan lainsäädäntöä, tekijä voi olla jonkun sankari, vaikka hänet tuomitaan rikoksesta. Siis sankari ja / tai rikollinen. Kyllä. Mutta kun jokin teko on lainsäädännön vastaista, on myös varteenotettava vaihtoehto, että teon taustalla on tekijän mielenterveysongelmat.

Ei nimimerkkiä
09.08.2010, 22:25
Ei kumpaakaan.
On vain menettänyt mielenterveytensä tässä monikulttuurisessa Suomessa.

suomessa tapahtuu törkeitä ihmisoikeus rikoksia muka hyvää tarkoittaen katsokaa eläinten vallankumous elokuva ja menkää itseenne...;) :)

Ei nimimerkkiä
09.08.2010, 22:26
suomessa tapahtuu törkeitä ihmisoikeus rikoksia muka hyvää tarkoittaen katsokaa eläinten vallankumous elokuva ja menkää itseenne...;) :)


Katson ennemmin salkkareita ja yhdyn itseeni.

Ei nimimerkkiä
09.08.2010, 22:28
Minä yhden salkkari ismoon, ottakaa iisisti.

Ei nimimerkkiä
09.08.2010, 22:28
suomessa tapahtuu törkeitä ihmisoikeus rikoksia muka hyvää tarkoittaen katsokaa eläinten vallankumous elokuva ja menkää itseenne...;) :)

Tattis, Kirjan lukeminen onkin liian rasittavaa

Ei nimimerkkiä
09.08.2010, 22:28
Loukkasi vääriä ihmisiä, eli meitä parempia ihmisiä.
Onhan siitä nyt vähintään kohtuullista järjestää pari vuotta ehdotonta, julkinen häväistys ja ikuinen velkataakka. Mitäpä sitä perhettä ja lapsiakaan näin brutaalissa rikoksessa huomioimaan.
Miksi Juhan Bäkman, saa kirjoittaa.

Ei nimimerkkiä
09.08.2010, 22:37
Miksi Juhan Bäkman, saa kirjoittaa.
Helvetin hyvä kysymys.
Ilmeisesti Bäkman on demlan ja halosen linjoilla ja Seppo Lehto ei ole....
No Suomihan on saanut ennätysmäärän tuomioita EU:ta oikeudenkäyntiensä laittomuuksista.

Ei nimimerkkiä
09.08.2010, 22:44
Helvetin hyvä kysymys.
Ilmeisesti Bäkman on demlan ja halosen linjoilla ja Seppo Lehto ei ole....
No Suomihan on saanut ennätysmäärän tuomioita EU:ta oikeudenkäyntiensä laittomuuksista.

toiset ovat vain tasaarvoisempia vaikka tekisivät maanpetoksen nykyään kusetetaan kansan selkänahasta revittyjä rahoja kaikenmaailman yhdistyksiin ym. kyllä suomalaiset ovat liian sinisilmäsiä kun eivät näe kuinka kustaan silmään puhutaan auttamisesta ja hyväntekemisestä kun todellisuudessa kusetetaan sumeilematta....;) :)

Ei nimimerkkiä
09.08.2010, 23:58
Seppo Lehto on kylähullu torvi, joka valitettavasti omistaa/omisti videokameran. Sellaisia on ja semmoiset pitäisi osata jättää omaan arvoonsa. :/

ukko9
10.08.2010, 00:58
Niin mikä mies tämä oli? telkkarin jutusta ei ottanut mitään selvää..joku pojannulkki oli seuraillut pöllisavotoissa kulkevaa miestä, mutta miksi? se ei valjennut minulle ainakaan..jotenkin tuntui ettei ole oikea rikollinen kun ei huppukaan ollut päässä eikä toisekseen salkku kädessä..

Ei nimimerkkiä
10.08.2010, 01:01
Seppo Lehto on kylähullu torvi, joka valitettavasti omistaa/omisti videokameran. Sellaisia on ja semmoiset pitäisi osata jättää omaan arvoonsa. :/


Seppo Lehdolta taisi todellakin livetä homma käsistä. Mutta niin taisi tuomiossakin mopo keulia aika pahasti, tai sitten tulevaisuudessakin saamme nähdä muitakin yhtä kovia tuomioita vastaavasta herjaamisesta.

Ei nimimerkkiä
10.08.2010, 01:25
Ei mikään yllätys että Seppo Lehdon jahdista oli kuvaa, koska varmaan poliisi käytti siihen tolkuttoman määrän resursseja, olihan kyseessä suomen pahin rikollinen kun oli syyllistynyt rasismiin.

Seppo Lehto uskalsi sanoa stallarisensuurimaassa1 Sankari!

Ei nimimerkkiä
10.08.2010, 01:33
Seppo Lehto uskalsi sanoa stallarisensuurimaassa1 Sankari!


Noin äärimmäisen rohkeisiin sankaritekoihin eivät ihan kaikki taida ryhtyä.

Ei nimimerkkiä
10.08.2010, 01:33
Seppo Lehdolta taisi todellakin livetä homma käsistä. Mutta niin taisi tuomiossakin mopo keulia aika pahasti, tai sitten tulevaisuudessakin saamme nähdä muitakin yhtä kovia tuomioita vastaavasta herjaamisesta.

Niin, tokihan se on vakavampaa kertoa internetissä totuus asioista, kun raiskata vaikka lasta vuosikausia.

Onko Suomi oikeusvaltio?
Onko Suomella enää varaa arvostella kiinan ja p-korean toimia? EI.
Koska Suomessa on mopo karannut pahasti käsistä!
Korkeissa viroissa olevat luulee Suomesa voivansa tehdä ihan mitä vain.
Milloin tämä kansa herää?

Ei nimimerkkiä
10.08.2010, 01:47
Niin, tokihan se on vakavampaa kertoa internetissä totuus asioista, kun raiskata vaikka lasta vuosikausia.

Onko Suomi oikeusvaltio?
Onko Suomella enää varaa arvostella kiinan ja p-korean toimia? EI.
Koska Suomessa on mopo karannut pahasti käsistä!
Korkeissa viroissa olevat luulee Suomesa voivansa tehdä ihan mitä vain.
Milloin tämä kansa herää?


Ei nyt millään pahalla, mutta onhan meillä nytkin eduskunnan valitsema hallitus ja sellainen eduskunta, jonne ihmiset ovat ihan itse äänestäneet edustajat. Siellä ne lait nimittäin päätetään.

Ei nimimerkkiä
10.08.2010, 02:16
joko alkaa valkenemaan....suomen kansa on vain pelinappulana

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2010/08/presidentti_halosesta_yk-paneelin_puheenjohtaja_1891061.html

Ei nimimerkkiä
10.08.2010, 02:25
joko alkaa valkenemaan....suomen kansa on vain pelinappulana

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2010/08/presidentti_halosesta_yk-paneelin_puheenjohtaja_1891061.html


Saattaa tietysti olla, mutta eipä tuolla ole mitään tekemistä Seppo Lehdon tilanteen kanssa. Järkevämpää olisi ihmetellä hallituksen ja eduskunnan tekemisiä.

Vanhan suomalaisen sanonnan mukaan ei kannata haukkua väärää puuta. Se on ainakin turhaa.

Ei nimimerkkiä
10.08.2010, 05:37
Siis sen jätkän jutut ja nettikirjoitukset on törkeää hevonpaskaa, loukkaavaakin sellaista, mutta nyt linnaan? Ei hyvä päivä...

Minun asteikollani olisi ollut kyseessä julkinen anteeksipyyntö ja sakot TAI jos kieltäytyy anteeksipyynnöstä, tripla-sakot ja tietysti korvaukset asianomaisille.


No nyt se joutuu ton linnareissun lisäks maksaa korvaukset + oikeudenkäynti kulut yhteensä yli 100.000e aika rajua

Ei nimimerkkiä
10.08.2010, 05:47
Seppo Lehdolle on luvattu vankilassa mustaa makkaraa peppuun ja halutessaan saa suunkin makiaksi!

Ei nimimerkkiä
10.08.2010, 06:26
Ei sankari eikä roisto vaan hölmöjä puhunut tyyppi jonka vangitseminen on ihmisoikeusloukkaus. Pitää olla oikeus myös typeriin ja vääriin mielipiteisiin. En ihmettelisi vaikka Lehdon kannattajat saisivat tästä tuulta purjeisiin väkivaltaisiin hyökkäyksiin.


Seppo Lehto ei todellakaan ole rasisti, vaan normaali suomalainen, joka myös esitti
asiansa värikkäästi. No sehän ei sopinut valtakunnansyyttájille, eikä mauttajille.

Ei nimimerkkiä
10.08.2010, 08:13
Miksi Seppo pakeni poliisi jos on mielestään oikeassa. Värjäytti tukkansakin niin että näyttää homolta.

Ei nimimerkkiä
10.08.2010, 08:29
Seppo Lehto ei todellakaan ole rasisti, vaan normaali suomalainen, joka myös esitti
asiansa värikkäästi. No sehän ei sopinut valtakunnansyyttájille, eikä mauttajille.
Juuri näin !
Suomessa ei näemmä oikeuslaitosta saa arvostella.....

Ei nimimerkkiä
10.08.2010, 09:21
Seppo on mielipidevanki. Hänestä tulisi raportoida Amnestylle ja EU:n ihmisoikeustuomioistuimeen!

Ei nimimerkkiä
10.08.2010, 09:57
http://harrilehtimaki.blogit.uusisuomi.fi/2010/08/09/free-seppo-lehto/

Growit
10.08.2010, 11:21
Kuka on Seppo Lehto?

Se on yks idiootti, josta suomen oikeusjärjestelmä on tekemessä marttyyria perussuomalaisille...

Ei nimimerkkiä
10.08.2010, 11:24
Se on yks idiootti, josta suomen oikeusjärjestelmä on tekemessä marttyyria perussuomalaisille...


Kyllähän Suomen oikeusjärjestelmä on tekemässä hänestä marttyyriä kaikille suomalasille.
Ei tuo tuomio ole suhteessa minkäänkaltaisten kohtuullisuusperiatteiden kanssa.

Ei nimimerkkiä
10.08.2010, 11:26
Kyllähän Suomen oikeusjärjestelmä on tekemässä hänestä marttyyriä kaikille suomalasille.

Eipäs nyt yleistetä. Valitsen mieluummin marttyrini itse ja siihen ei reppana-Lehto kategoriassani kuulu

Ei nimimerkkiä
10.08.2010, 11:26
Ei sankari eikä roisto vaan hölmöjä puhunut tyyppi jonka vangitseminen on ihmisoikeusloukkaus. Pitää olla oikeus myös typeriin ja vääriin mielipiteisiin. En ihmettelisi vaikka Lehdon kannattajat saisivat tästä tuulta purjeisiin väkivaltaisiin hyökkäyksiin.
Jos kirjoittelee typeryyksiä, pitäisi niistä myös vastata. S. Lehto ei niin tehnyt, vaan pakeni vankeusrangaistustaan. Täysin selkärangaton miehenkuvatus.

Growit
10.08.2010, 11:30
Sananvapauden varjopuoli:
Sanomisistaan on kannettava myös vastuu.
(ja kaikki idiootit saa sanoa mielipiteensä)

Mutta oikeasti sopivampi rangaistus olisi ollut ehdollinen tuomio, ja kymmenien tuhansien vahingonkorvaukset asianomistajille.

Ehdoton vankeus on tuollaisesta liikaa.
Eihän tässä maassa ehdotonta saa edes raiskaajat.

Tuo tuomio vie kyllä lopunkin uskon oikeuteen.

Ei nimimerkkiä
10.08.2010, 11:56
Seppo on mielipidevanki. Hänestä tulisi raportoida Amnestylle ja EU:n ihmisoikeustuomioistuimeen!
Näin on !
Ei KIRJOITUKSISTA voi tulla EHDOTONTA, kun sitä ei tule edes LAPSEN RAISKAUKSISTA !

Ei nimimerkkiä
10.08.2010, 12:01
Nuori kaahari tappoi kolme alaikäistä, 5 kk ehdollista, onko suhtessa tuo Lehdon tuomio?

Growit
10.08.2010, 12:05
Nuori kaahari tappoi kolme alaikäistä, 5 kk ehdollista, onko suhtessa tuo Lehdon tuomio?

Meillä ei ole suomessa niin kovia rangaistuksia mihin vertaamalla sepon tuomio olisi "suhteessa"...

Jos netti kirjoittelusta tulee yli 2v kiinteetä, silloin punaisia päin ajamisestakin kuuluisi tulla jo joitain kuukausia istuttavaa.

Samoin jos haetaan toista ääripäätä.

Jos netti kirjoittelusta tulee yli 2v kiinteetä, silloin fyysisestä pahoinpitelystä pitäisi tulla aina yli 5 vuotta kiinteetä.

Ei nimimerkkiä
10.08.2010, 12:08
Seppo Lehto on kylähullu torvi, joka valitettavasti omistaa/omisti videokameran. Sellaisia on ja semmoiset pitäisi osata jättää omaan arvoonsa. :/

Sinä olet muuten vain hullu, joka pienestä maksusta kirjoittelee punavihreää propagandaa.

Ei nimimerkkiä
10.08.2010, 12:33
Tuomarin lapsi murtautui ja riehui käräjäoikeudessa - ei käsitelty missään. Lehto kirjoitteli
pimeitä tuomareista ehdoton rangaistus yli 2 vuotta on Suomen kovin rangaistus ikinä
paitsi jos on saanut tuomion syyttömänä.

Ei nimimerkkiä
10.08.2010, 12:43
Ei mikään yllätys että Seppo Lehdon jahdista oli kuvaa, koska varmaan poliisi käytti siihen tolkuttoman määrän resursseja, olihan kyseessä suomen pahin rikollinen kun oli syyllistynyt rasismiin.

Seppo Lehtohan on maan turvallisuudelle vaarallinen ulkopoliittinen uhka, kun vaatii laittomasti Suomelta ryöstetyn Karjalan palauttamista ja ihmettelee, miksi eräässä uskonnossa profeetalla on 8-vuotias vaimo nimittäen tätä pedifiiliprofeetaksi ja pedofiiliuskonnoksi. Seppo Lehto on enemmänkin mielipidenvanki!

Ei nimimerkkiä
10.08.2010, 12:48
Eipäs nyt yleistetä. Valitsen mieluummin marttyrini itse ja siihen ei reppana-Lehto kategoriassani kuulu


Reppanahan Lehto toki on, kannattaa kuitenkin pyrkiä näkemään asia todellisessa mittakaavassaan. Lehto on tässä toisarvoinen tekijä, kyse on oikeuslaitoksen uskottavuudesta ja jäävittömyydestä.

Ei nimimerkkiä
10.08.2010, 13:21
Ilmeisesti loukkasi veronmaksajien rahoilla loisivaa sosialistieliittiä?

Kenen rahalla se Lehto siellä linnassa loisii? Ei taida itse täysihoitoaan maksaa.

Ei nimimerkkiä
10.08.2010, 13:23
kenen tuomarin lapsi riehui ja missä nimi ja kuvat esiin?

Ei nimimerkkiä
10.08.2010, 14:33
Sinä olet muuten vain hullu, joka pienestä maksusta kirjoittelee punavihreää propagandaa.

Ensinnäkään minusta ei punavihreää saa edes kiduttamalla ja toisekseen tuo kirjoituksesi paljastaa ettei tainnut koulut kovin hyvin mennä. Saatko tosiaan jotain sinivalkoista isänmaavimmaa jostain "Helou muslims"-videosta? Sääliksi käy.

someone
10.08.2010, 18:36
seppo lehto on natsirikollinen joka pitäisi hirttää munista katoon ja sen jälkeen ampua, paloitella ja hukuttaa

Ei nimimerkkiä
10.08.2010, 18:55
seppo lehto on natsirikollinen joka pitäisi hirttää munista katoon ja sen jälkeen ampua, paloitella ja hukuttaa


Tämä se on sitä suvaitsevaisuutta parhaimmillaan.

Ei nimimerkkiä
10.08.2010, 19:07
Suomessahan on nykyään tärkeää että oman mielipiteensä sanojat ja homoparaatin kaasuttajat ovat suurimpia rikollisia ja tuomitaan kovimman mukaan !

Sensijaan tappajat, raiskaajat, pahoinpitelijät ja ryöstäjät tuntuvat olevan yhteiskunnan erityissuojeluksessa ja saavat naurettavan pieniä tuomioita !

No tämähän kertoo vaan siitä että sitä on saatu mitä on tilattu !

Ja jos haluatte lisää tätä tasavertaista oikeudenmukaisuutta niin äänestäkää edelleen sossuja ärkoopeetä viherkusipäitä ja näiden hännystelijöitä !

Ei nimimerkkiä
10.08.2010, 19:26
Ei demokratia ole sitä että kyyditetään epämiellyttävät yksilöt vankilaan. Demokratia toimii vain jos kaikilla (myös Seppo Lehdolla) on sananvapaus.

Ei nimimerkkiä
10.08.2010, 19:44
Suomessa sanan- ja mielipiteenvapaus on samalla tasolla kuin Pohjois-Koreassa tms. vrt Kiina, Venäjä. Tarja Halonenhan juuri kehui Putinille vai oliko Medved, että sananvapaus kukoistaa sekä venäjällä että täällä meillä.

Ei nimimerkkiä
10.08.2010, 20:04
Suomessahan on nykyään tärkeää että oman mielipiteensä sanojat ja homoparaatin kaasuttajat ovat suurimpia rikollisia ja tuomitaan kovimman mukaan !

Sensijaan tappajat, raiskaajat, pahoinpitelijät ja ryöstäjät tuntuvat olevan yhteiskunnan erityissuojeluksessa ja saavat naurettavan pieniä tuomioita !

No tämähän kertoo vaan siitä että sitä on saatu mitä on tilattu !

Ja jos haluatte lisää tätä tasavertaista oikeudenmukaisuutta niin äänestäkää edelleen sossuja ärkoopeetä viherkusipäitä ja näiden hännystelijöitä !

Tämän päivän Suomessa tuntuu olevan tärkeämpää olla suvaitsevainen ja välttyä rasismisyytöksiltä kuin olla rehellinen ja sanoa asiat niinkuin ne on tavallisen kansan näkökulmasta !

No yksi ehdokas puhuu asiallisesti juuri niinkuin 99 % kansasta ajattelee ja hän tulee saamaan äänivyöryn - Jussi Halla-Aho !

Ei nimimerkkiä
10.08.2010, 20:30
Suomessa sanan- ja mielipiteenvapaus on samalla tasolla kuin Pohjois-Koreassa tms. vrt Kiina, Venäjä. Tarja Halonenhan juuri kehui Putinille vai oliko Medved, että sananvapaus kukoistaa sekä venäjällä että täällä meillä.

Tarska nyt on tippunut kartalta jo vuosia sitten. Elää omassa muumi-maailmassaan.

Ei nimimerkkiä
10.08.2010, 21:13
Seppo Lehtohan on maan turvallisuudelle vaarallinen ulkopoliittinen uhka, kun vaatii laittomasti Suomelta ryöstetyn Karjalan palauttamista ja ihmettelee, miksi eräässä uskonnossa profeetalla on 8-vuotias vaimo nimittäen tätä pedifiiliprofeetaksi ja pedofiiliuskonnoksi. Seppo Lehto on enemmänkin mielipidenvanki!

Onko Seppo Lehto raiskannut jonkun 8-vuotiaan tytön? Minä luulin että Lehto on näitä puppelipoikia.

Ei nimimerkkiä
10.08.2010, 21:23
Kun Lehto pääsee vankilasta (voi olla että ei halua) on hänellä ruskea pyöreä kieli ja löysä sulkijalihas.

Ei nimimerkkiä
10.08.2010, 21:34
Suomessa saa nettikirjottelusta kovemman rangaistuksen kuin esim. raiskauksesta.
Sananvapausasiat on todella huonolla tolalla tässä maassa, se on huomattu jo ulkomaillakin!

Ei nimimerkkiä
11.08.2010, 00:16
Suomalaiset poliitikot ja huippuvirkamiehet ovat osansa valinneet miksi he eivät kestä kritiikkiä.

Vai uskotko että Lehto on vakava uhka virkamiesten turvallisuudelle?
Kertokaa nyt helvetissä mitä Lehto on KONKREETTISESTI tehnyt:murhannut,tappanut,ryöstänyt,raiskannut,vai minkä hirvittävän julman teon hän on tehnyt,linkkiä e.m.mahdollisisista tapauksista,koska en ole havainnut uutisointia tällaisesta?

Ei nimimerkkiä
11.08.2010, 00:20
Tämän päivän Suomessa tuntuu olevan tärkeämpää olla suvaitsevainen ja välttyä rasismisyytöksiltä kuin olla rehellinen ja sanoa asiat niinkuin ne on tavallisen kansan näkökulmasta !

No yksi ehdokas puhuu asiallisesti juuri niinkuin 99 % kansasta ajattelee ja hän tulee saamaan äänivyöryn - Jussi Halla-Aho !
Suomen kansa,pidetään vaaleissa huoli siitä,että tämä hyysäreiden aiheuttama suomen tuhoaminen loppuu m.m järjetön maahanmuutto.Perussuomalaiset on vastaus tähän ongelmaan!

-----------------------------

 Myös Jari-Petri Heino on käsitellyt Seppo Lehtoon kohdistunutta oikeusmurhaa

http://jaripetri.puheenvuoro.uusisuomi.fi/49732-suomen-oikeuslaitos-on-suuri-farssi
----------------

No comments:

Post a Comment